keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Joonas 9v

Koska en saa tarpeekseni juhlajärjestelyistä omien neljän lapseni kanssa, niin hamstrasin vielä siskonpojankin juhlat emännöitäviksi! :D Teemaksi valittiin Star Wars, joka olikin hiukan oman mukavuusalueeni ulkopuolella, koska aihe on vain nimellisesti tuttu. Mutta Pinterest ja Google olivat taas ystäviäni ;)

Juhlia vietettiin lauantaina, joten kävin perjantaina Ideaparkissa viemässä "kutsun" sellaiseen säilytyslokeroon. Lokeron avaimen ja vihjelappusen annoin siskolleni, joka sitten lauantaina antoi ne pojalleen.

Lokerot tyhjennetään päivittäin, joten jätin sisälle viestin, jossa selitin mikä lappunen siellä killittää ja miksi. Ei sitä ainakaan oltu viety, eli joko selitys kelpasi tai sitten niitä ei oikeesti tarkisteta joka päivä. :)
Taittelin vielä laukustani löytyneen kassakuitin tuon "kortin" sisäsivun päälle, koska siellä näkyi meidän osoite.

Lokerosta löytyi siis tällainen kortti:

Sisällä oli vielä viimeinen vihje.
Tuo STN2TV on siis meidän perheen nimikirjaimet ;) Huomaatteko hienon R2D2-viittauksen? ;P 

Kakkuun tulevaa hahmoa arvoin pitkään, mutta sattuikin sopivasti että siihen lopulta päätynyt Yoda on Joonaksen suosikki. :)

Porukka oli tällä kertaa pieni, joten oli kiva näpertää vähän yksityiskohtaisempaakin kun joka laatua ei tarvinnut tehdä 30 kappaletta. 
Darth Vader -keksit ovat jälleen kerran Mansikkamäki-blogin fantasiakeksien muunelma, kuorrute/koristelut pikeeriä.

Sitten on näitä, Pinterestin mukaan Stormtroopereita, yhtään en tiedä keitä ovat mutta ilmeisesti jotain Star Wars -hemmoja kuitenkin. :D vaahtokarkkeja, joihin piirsin elintarviketussilla.

Cookie popseista tuli Chewbaccoja, tai jos meidän Topiakselta (3,5v) kysyy, niin Simo Siilejä. :D

Pillimehut saivat R2D2-kääreet.

Seinälle leikkasin muutaman tähden mustasta kartongista ja pöydälle laitoin "valomiekkoja". Tigerissa oli ~2€ sellainen paketti missä oli 10kpl. Nämä on siis sellaisia valotikkuja joita oon joskus nähnyt esim. drinkkien koristeena :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!